Päivitetty 7.5.2018

Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti ja uuden EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Tässä tietosuojalausekkeessa on kerrottu, millaisia tietoja verkkopalvelun käyttäjästä kerätään, mihin niitä käytetään ja mitä vaikutusmahdollisuuksia käyttäjällä on.

Keräämämme henkilö­kohtaiset tiedot

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.

Verkkokaupan käytön edellytyksenä tilaajan tulee:

a) rekisteröityä asiakkaaksi Paletti Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Rekisteröitymällä antaa suostumuksensa, että Paletti Oy rekisteröi tiedot (Yrityksen nimi, y-tunnus, yhteyshenkilön nimi, osoite, puhelin, sähköposti) asiakasrekisteriinsä.

Mihin tarkoitukseen henkilö­tietojani kerätään?

Käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin:

Rekisterin käyttötarkoitus on Paletti Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten käsittely. Tietoja voidaan käyttää Paletti Oy:n toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin.

Tietojen säilytys

Paletti Oy säilyttää asiakastietoja Suomessa. Henkilötietoja tallennetaan kolmansien osapuolten hallinnoimille palvelimille ja nämä palveluntarjoajat saattavat käsitellä tietoja Paletti Oy:n lukuun. Huolehdimme, että kumppanimme noudattavat EU:n määrittelemää tietosuojalakia.

Sivustoa suojataan mm. seuraavilla tavoilla: HTTPS-suojaus, säännölliset päivitykset, kerättyjä tietoja säilytetään tietokannoissa, jotka on suojattu mm. palomuurein, salaustekniikoin sekä rajoitetun kulunvalvonnan ja käyttöoikeuksien avulla.

Henkilötietojen käsittelyssä ja teknisissä ratkaisuissa noudatetaan hyviä tietosuojakäytäntöjä. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen osoittamiseksi.

Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida Paletti Oy:n järjestelmistä.

Tietojen luovutus

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen sekä verkkomaksupalvelun takaamiseksi.

Tietojen tarkasta­minen

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot. Käyttäjän pyynnöstä poistamme tai täydennämme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Käyttäjä voi päivittää ja/tai tarkastaa henkilötietonsa ottamalla yhteyttä meihin.

Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjänä toimii Paletti Oy, 0733095-0. Käyttäjä voi milloin tahansa ottaa yhteyttä seuraavia yhteystietoja käyttäen:

Paletti Oy

Pietiläntie 6
13130 Hämeenlinna
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 010 2307400